Een jaar CrossFit Weesp

By 22 oktober 2023Berichten
Yamatogym - CrossFit 1 jaar

Een jaar CrossFit Weesp

CrossFit Weesp is als CrossFit Box alweer 1 jaar gevestigd in de bekende Weesper sportclub Yamato Gym aan de Pampuslaan 153. In onze CrossFit box bieden we brede trainingsprogramma’s die geschikt zijn voor elk fitnessniveau.

Fit, energiek, sterk en gezond

CrossFit is zo ontwikkeld dat het voor iedereen geschikt is, ongeacht je leeftijd of trainingsachtergrond. Je doet alles op je eigen niveau, met als doel fitter worden en vooral ook fit blijven! CrossFit is een effectieve trainingsmethode gericht op algehele fitheid zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. De trainingen zijn een combinatie van krachttraining, gymnastiek, gewichtheffen en cardiotraining.

CrossFit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen. Door middel van constant gevarieerde workouts (WOD’s) train je niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook flexibiliteit en coördinatie.

Ons trainingsprogramma is gebaseerd op de CrossFit-methodiek: constant gevarieerde en functionele bewegingen met hoge intensiteit. Functionele bewegingen bevorderen de natuurlijke bewegingspatronen van het lichaam en zijn essentieel voor het opbouwen van een fitheid die de kwaliteit van leven verbetert. We trainen voor een lang gezond leven en vooral ook: we trainen met plezier!

Voordelige lidmaatschappen

Je kan altijd een gratis proefweek aanvragen, zo kan je zelf ervaren hoe leuk sporten bij CrossFit Weesp is. CrossFit Weesp biedt jou de beste en leukste CrossFit workouts voor de laagste tarieven in de regio. Je betaald geen inschrijfgeld en je kan je lidmaatschap altijd maandelijks opzeggen.

Via jouw werkgever kan je mogelijk, door tussenkomst van Bedrijfsfitness Nederland, nog voordeliger sporten.
Lees op onze website crossfitweesp.nl meer over ons, de tarieven én hoe jij jouw gratis proefles kan claimen!

Bokszaktraining, kickboksen en jujutsu

CrossFit Weesp werkt intensief samen met Yamato Gym. Yamato Gym is sinds 2001 de Weesper sportclub voor aansprekende lessen (jeugd) kickboksen en (jeugd) jujutsu. Er worden aparte lessen voor volwassenen en de jeugd gegeven. Alle lessen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Iedereen krijgt intensieve begeleiding van beginners tot de gevorderde sporters. Iedere dag kan je meedoen aan de bokszaktrainingen en dat allemaal met één lidmaatschap.

Yamato Gym heeft aparte lidmaatschappen voor de jeugdsporters. Jongens en meiden vanaf drie jaar kunnen meedoen aan de lessen jujutsu. De kids vanaf 8 jaar kunnen meedoen aan de lessen kickboksen. Yamato Gym doet met haar jeugdsporters niet aan wedstrijden, wij bouwen aan kampioenen voor het leven. Yamato Gym werkt samen met het Jeugdfonds en ook sporten met korting via de Stadpas is mogelijk.

Yamato Gym is een unieke sportclub: zo is het de enige Weesper sportlcub die een keurmerk heeft van de Vechtsport Autoriteit. Een sportclub krijgt alleen dit keurmerk als je aan allerlei basiseisen voldoet. Zo moet de sportclub bevoegde en bekwame trainers hebben en de sportclub moet ook allerlei zaken goed op orde hebben zoals haar vergunningen, verzekeringen en de brandveiligheid. Daarnaast zijn er extra eisen aan de trainingsruimte gesteld denk hierbij aan een goed ventilatiesysteem en aparte kleed- en doucheruimtes voor mannen en vrouwen.

Yamato Gym

About Yamato Gym