Fit, gezond en zelfverzekerd!

Sporten is goed voor kinderen. Wie al jong begint met sporten en daar plezier aan beleeft, blijft dat zijn hele leven doen. Sporten verbetert de conditie, gaat overgewicht tegen, is goed voor het zelfvertrouwen en leert kinderen omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet. Én met sporten maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

ROCK SOLID KIDS

Door te sporten blijft een kind fit en ontwikkelt hij/zij sociale vaardigheden. Ze leren op hun beurt te wachten, samen te werken en om te gaan met emoties. Tevens ontwikkelen ze zelfvertrouwen en staan ze stevig in de maatschappij. Bij alle lessen staan discipline, respect en plezier centraal.

Yamato Gym biedt de volgende trainingen aan:

  • LITTLE CHAMPS vanaf 3 jaar

Voor kleuters vanaf drie jaar. Bij Little Champs gaan we lekker bewegen met de kinderen. We noemen deze lessen Tuimeljudo. Ze worden motorisch uitgedaagd en leren samen spelen. Iedere week bedenken we weer een andere les. Zo blijft het leuk om te bewegen.

  • JUJUTSU vanaf 6 jaar

Kinderen vanaf zes jaar kunnen beginnen met Jujutsu. Jujutsu is een “zachte” vechtsport en een krachtig hulpmiddel voor kinderen waarbij ze zich leren te verweren en leren dat hun waarde niet afhankelijk is van ras, geslacht, leeftijd, of enig ander persoonlijke karakteristiek. De leuke lessen zorgen voor beweging en zelfvertrouwen.

  • KICKBOKSEN vanaf 8 jaar

Kinderen vanaf acht jaar kunnen beginnen met kickboksen. Op een speelse manier leren de kinderen trap- en stoottechnieken. Ze kunnen lekker hun energie kwijt tijdens deze lessen.

Voor junioren vanaf twaalf jaar en ouder hebben wij aparte kickbokslessen.

Wil jij je kind het plezier van het sporten én een mentale ontwikkeling geven? Meld hem/haar dan aan voor een proefles!

De kracht van Yamato Gym

De instructeurs van Yamato Gym geloven dat activiteiten als zwemmen, jujutsu en kickboksen een fijne aanvulling is op de opvoeding en scholing van kinderen. Het jeugdprogramma is er dan ook op gericht om de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van kinderen te verbeteren.

De lessen vergroten hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Ze ontwikkelen discipline, moed, verantwoordelijkheid, karakter, leiderschap en andere belangrijke aspecten die kenmerkend zijn voor jujutsu en kickboksen. Zo hebben zij hier hun hele leven profijt van.

De Yamato Gym instructeurs zijn getraind volgens onze unieke Yamato Gym leermethode. Plezier staat altijd centraal en de gemoedelijke sfeer bij Yamato Gym biedt ieder kind een veilig en comfortabel leeromgeving.

Alle jeugdtrainers van Yamato Gym hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. De instructeurs dienen als krachtige rolmodellen van positief en gezond gedrag, zowel op als naast de mat.

“(..) Nothing under the sun is greater than education. By educating one person and sending him into the society of his generation, we make a contribution extending a hundred generations to come.” – Kano Jigoro

Meld je aan voor een gratis proefles!
Jeugdtrainingen
Workouts voor junioren