Jeugd Kickboksen

Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Jeugd Kickboksen

Ben jij op zoek naar een spannende en uitdagende sport waarbij je zowel fysiek als mentaal kunt groeien? Dan is jeugd kickboksen de perfecte keuze voor jou!

Bij jeugd kickboksen draait het niet alleen om het leren van vette stoten en krachtige trappen, maar ook om het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals coördinatie, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Je leert de technieken en tactieken van het kickboksen op een veilige en verantwoorde manier, onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Naast de fysieke aspecten, legt jeugd kickboksen ook de nadruk op discipline, respect en zelfbeheersing. Je leert niet alleen hoe je jezelf kunt verdedigen, maar ook hoe je respectvol met anderen omgaat en discipline toont in trainingen.

Kickboksen bij Yamato Gym is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en samen te werken aan je skills. Een ander groot voordeel van jeugd kickboksen is dat het je zelfvertrouwen vergroot. Door de uitdagingen die je aangaat en de progressie die je boekt, zul je merken dat je sterker wordt, zowel fysiek als mentaal. Dit zelfvertrouwen neem je mee in alle aspecten van je leven, zowel op school als daarbuiten.

Wij richten ons puur richten op het trainen, verbeteren en genieten van de sport zonder de druk van wedstrijden. Ieder jaar kan je wel meedoen aan de Yamato Gym Games en een graduatie examen. Yamato Gym verzorgt het jeugd kickboksen in twee leeftijdsgroepen: De eerste groep zijn de kids, zij zijn acht jaar tot en met twaalf jaar. De tweede groep zijn de junioren, zijn zijn dertien jaar en ouder.

Al meer dan 22 jaar verzorgt Yamato Gym met trots kickbokslessen in Weesp. Wij zijn de enige sportclub in Weesp met het prestigieuze keurmerk van de Vechtsport Autoriteit. Onze gediplomeerde trainers staan garant voor hoogwaardige instructie en begeleiding.

Met ten minste twee trainers per les zorgen we voor optimale begeleiding en aandacht.

Daarnaast hebben we altijd een EH(S)BO-er aanwezig om te zorgen voor de veiligheid van onze sporters.

Op maandagen besteden we extra aandacht aan techniek- en conditietraining tijdens alle jeugd kickbokslessen. We maken gebruik van bokszaktraining en padstraining om de vaardigheden te verfijnen.

Op de andere lesdagen gaan de jeugdsporters verder met het leren van het kickboksen. Tijdens deze lessen dragen ze altijd scheenbeschermers en bokshandschoenen. We adviseren alle jeugdsporters om een bitje, kruisbescherming en borstbescherming te dragen.

Jeugdsporters vanaf acht jaar zijn van harte welkom om één of meerdere gratis proeftrainingen bij te wonen. Tijdens deze proeflessen kunnen de jeugdsporters de bokshandschoenen en scheenbeschermers lenen.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in voor jouw eerste proeftraining jeugd kickboksen. Leer nieuwe skills, maak vrienden en ontwikkel zelfvertrouwen terwijl je plezier hebt!

Meld je hier aan voor een gratis proefles!