Cardio Kickboxing

Ontdek de kracht van Cardio Kickboxing, een uniek groepslesformat geïnspireerd op de beproefde professionele padstrainingen, bij Yamato Gym!

Bij Yamato Gym bieden we een stoere en energieke Kickboks-ervaring aan, waarbij we het beste van het kickboksen naar voren brengen.

Cardio Kickboxing is speciaal ontworpen als een groepslesformat, waar je kunt genieten van de kracht van de padstrainingen die professionele kickboksers gebruiken. Het is een unieke en uitdagende manier om je conditie te verbeteren, je kracht op te bouwen en jezelf uit te dagen.

Wat maakt Cardio Kickboxing bij Yamato Gym zo speciaal? Hier zijn een aantal redenen:

  1. Professionele padstraining: Ervaar de sensatie van het werken met de pads, zoals professionele kickboksers doen. Dit helpt je om je technieken te verfijnen, je reactievermogen te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten.
  2. Krachtige cardio workout: Verbrand calorieën, versterk je hart en verbeter je algehele cardiovasculaire gezondheid terwijl je plezier hebt met de dynamische combinaties van stoten, trappen en bewegingen.
  3. Volledige lichaamstraining: Versterk en vorm je lichaam van top tot teen met behulp van de effectieve technieken uit het kickboksen. Je traint niet alleen je armen en benen, maar ook je buikspieren, rug en andere spiergroepen.
  4. Stressverlichting: Laat alle stress van de dag achter je terwijl je jezelf fysiek uitdaagt en je energie loslaat op de handschoenen of trapkussens. Cardio Kickboxing is een geweldige manier om stress los te laten en je geest te verfrissen.
  5. Motiverende sfeer: Train samen in een motiverende en inspirerende omgeving. Bij Yamato Gym creëren we een positieve groepssfeer waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar doelen te bereiken.

Ontdek het unieke Cardio Kickboxing concept bij Yamato Gym. Onze ruime en goed geventileerde sportzaal biedt de ideale omgeving om jezelf uit te dagen en je fitnessniveau naar nieuwe hoogten te tillen. Doe mee en ervaar de krachtige combinatie van cardio, kracht en kickboks technieken.

Geef je nu op voor een gratis proeftraining en ervaar zelf hoe Cardio Kickboxing bij Yamato Gym je helpt om fit, zelfverzekerd en vol energie te voelen. Wij verwelkom je graag op de woensdagavond om 19:30 uur.

Proeftraining!
Kickboksen bij Yamato Gym Weesp
YamatoGym Cardio Kickboxing
YamatoGym Cardio Kickboxing
YamatoGym Cardio Kickboxing