Bokszaktraining

Onze bokszaktraining is de krachtige cardio-workout waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op de pittige conditietrainingen voor kickboksers en put uit een breed scala aan stoot- en traptechnieken.

De bokszaktraining is geschikt voor iedereen: Mannen en vrouwen nemen al sinds 2001 met heel veel plezier deel aan onze bokszaktrainingen. Wij geven je al het beste van het kickboksen tijdens de bokszaktrainingen.

Je leert de technieken iedere les steeds beter uit te voeren. Jij wordt uitgedaagd om nieuwe technieken te leren, je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen in elke spiergroep. Tegelijkertijd verkrijg je een veel grotere flexibiliteit in je bewegingen.

Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een bokszaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. Bovenal is de bokszaktraining de beste ‘stress releaser’. Het is de perfecte full body workout!

De kracht van Yamato Gym…

Je kan tegenwoordig bij vrijwel iedere sportschool meedoen aan een bokszaktraining.

Maar nergens is de bokszaktraining zo leuk, boeiend, uitdagend en van de hoge kwaliteit zoals bij Yamato Gym. Onze professioneel opgeleide instructeurs passen de trainingen aan op jouw niveau, zodat jij met veel plezier en gemotiveerd je doelen bereikt.

Zomaar 8 redenen voor bokszaktraining bij Yamato Gym:

  1. Een krachtige cardio workout voor je hele lijf
  2. Voor iedereen geschikt
  3. Professionele instructeurs die nooit standaard en altijd gevarieerde trainingen geven!
  4. Grote, frisse en goed geventileerde sportzaal
  5. Professioneel materiaal (16 bokszakken)
  6. Gemoedelijke & gezellige sfeer
  7. Kleedkamer en douches
  8. Dagelijks bokszaktrainingen op vaste tijden

En wist je dat…

Bij Yamato Gym krijg je nóg meer waar voor je lidmaatschap!

Als lid van Yamato Gym heb je de unieke kans om dagelijks deel te nemen aan de stoere CrossFit Workout of the Day (WOD). We hebben namelijk de handen ineengeslagen met CrossFit Weesp, waardoor je toegang krijgt tot een scala aan sportdisciplines op één en dezelfde locatie voor één en hetzelfde lidmaatschap.

Lees hier meer over CrossFit Weesp en vraag vandaag nog jouw gratis proeftraining voor de bokszaktraining en workout of the day aan.

Proeftraining

Kijk hier naar een manier om je handen te zwachtelen.