Workshops

Yamato Gym heeft workshops verzorgd voor scholen, bedrijven, overheidsinstellingen, verenigingen, vriendengroepen en kinderfeestjes. De workshops van Yamato Gym worden altijd verzorgd door ervaren en gediplomeerde trainers. Onze trainers zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag en een diploma/certificaat ehb(s)o.

Kids en Junioren
Yamato Gym verzorgt ook speciale introductie lessen Kickboksen en Jujutsu aan leerlingen van basisscholen en middelbare scholen uit Weesp en omgeving. De lessen kunnen bij Yamato Gym plaatsvinden of in het gymlokaal van de school.

Teamuitje of feestje
Wil je als groep vrienden gewoon lekker aan de gang en kennismaken met Kickboksen, Jujutsu of CrossTraining? Leuk! Stuur ons een e-mail bericht en wij gaan het samen met jou organiseren.

Train-de-trainer programma’s
Een aantal van onze instructeurs verzorgen ook instructie op het gebied van Kickboksen en Jujutsu aan trainers van andere sportscholen. Bovendien wordt er door ons onder meer een intensieve bijdrage geleverd aan de NOC*NSF erkende opleiding Leraar Martial Arts.

Speciale doelgroepen
Politiediensten en legereenheden van over de hele wereld hebben de technieken van vechtkunsten als het Kickboksen en Jujutsu al eeuwenlang in hun training geïntegreerd.

Bij Yamato Gym zijn we buitengewoon trots op onze langdurige relatie met een aantal speciale teams van de Nederlandse politie en defensie. Voor hen verzorgen wij speciale trainingsprogramma’s op het gebied van Kickboksen en Jujutsu.

Train Like A Marine
De training is gebaseerd op de trainingsmethodieken van Het Korps Mariniers. De Mariniers staan wereldwijd bekend als de best getrainde militairen. Mariniers zijn door hun speciale training mentaal en fysiek in staat om te werken onder de moeilijkste omstandigheden.

Bij Train Like A Marine (TLM) worden jullie getraind door echte Mariniers. Het is dus geen wedstrijd of event maar een training bedoelt om je mentale en fysieke grenzen te verleggen. Je doet dat niet alleen maar samen met de overige deelnemers, dus samenwerken is een van de belangrijkste tools.

Yamato Gym Workshops
Yamato Gym Weesp Workshops
Yamato Gym Workshops
Yamato Gym Workshops