Kickboksen

Woon jij in Weesp en wil je het kickboksen leren? Dan ben jij bij Yamato Gym aan het juiste adres!

Onze lessen kickboksen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Met onze eigen unieke stijl van lesgeven worden sporters geleerd zich het kickboksen eigen te maken. Elke les oefenen de sporters de basistechnieken en de toepassing daarvan in uiteenlopende realistische situaties. Er zullen bekende technieken te verfijnen zijn en nieuwe technieken te leren zijn.

In de les kickboksen leer jij technieken te maken en te verdedigen. Dit met de juiste coördinatie, balans, kracht en timing. Daarnaast verbeter je iedere les weer je uithoudingsvermogen en souplesse. Naast fysiek sterker word je ook mentaal sterker, denk hierbij aan de ontwikkeling van mentale vaardigheden als: moed, zelfvertrouwen, zelfbeheersing en intelligentie.

Kickboksen spreekt aan, inspireert, en daagt jou uit. Met kickboksen hebben wij vooral een sport die ons plezier geeft en ons stimuleert onze technieken verder door te ontwikkelen. Beginners sparren niet tijdens de lessen kickboksen.

Kickboksen bij Yamato Gym is voor jou de kans om ‘straight from the source’ het kickboksen te leren. Claim jouw gratis proeftraining en maak kennis met onze club.

Proeftraining!
Kickboksen bij Yamato Gym Weesp
Kickboksen - Sportschool Yamato Gym
Kickboksen Yamato Gym Weesp
Sportschool Yamato Gym Weesp Kickboksen
Kickboksen in Weesp bij Yamato Gym