Yamato Gym App

Als trots lid van Yamato Gym heb je toegang tot de geweldige Yamato Gym App.

Google

Klik hier voor de Yamato Gym App in de Google Play Store

Apple

Klik hier voor de Yamato Gym App in de Apple Play Store

Dit is een bekroonde gepersonaliseerde fitness App van de software van Virtua Gym maar dan geheel in de Yamato Gym huisstijl. Met deze app heb je alle tools binnen handbereik om het maximale uit je workouts te halen en jouw fitnessdoelen te bereiken.

Met miljoenen downloads en een beoordeling van 4,5/5 sterren is onze op maat gemaakte app een bewezen succes en complete oplossing: Trainingsbegeleiding, voortgangsregistratie, communicatie, roosters, en meer – allemaal in één app. Connect via Google Fit of

Apple Health, of maak rechtstreeks verbinding met NEO Health. Je hebt 24/7 toegang tot de digitale club Yamato Gym.

.                                   

Wat kun je verwachten van de Yamato Gym App?

  1. Groepslesboekingen: Reserveer eenvoudig jouw favoriete groepslessen rechtstreeks vanuit de app. Of je nu wilt deelnemen aan bokszaktraining, workout of the day, kickbokslessen, jujutsulessen of andere uitdagende groepsactiviteiten, je hebt de volledige controle over je lesplanning.
  2. Videogeleide workouts: Volg professionele trainers tijdens interactieve videogeleide workouts. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter, je wordt stap voor stap begeleid om elke oefening correct uit te voeren en het maximale uit je training te halen.
  3. Voedingsadvies en tracking: Ontvang voedingsadvies van experts en houd je voedselinname gemakkelijk bij met de handige trackingtools. Optimaliseer je voeding en bereik een gebalanceerde levensstijl.
  4. Progressietracking: Meet en volg je vooruitgang met de handige trackers. Van gewichtsverlies tot spiergroei, de app helpt je jouw vorderingen te visualiseren en gemotiveerd te blijven.
  5. Community en motivatie: Wij delen al het nieuws via de community-pagina.

En de app heeft allerlei functies om jou uit te dagen en te motiveren.

Download de app vandaag nog en maak gebruik van alle geweldige functionaliteiten die het te bieden heeft.

LET OP: JE HEBT EEN Yamato Gym ACCOUNT NODIG OM IN TE LOGGEN IN DEZE APP.

Sporten is nog leuker met onze Yamato Gym app. Gratis te gebruiken voor al onze leden! De ideale App voor een fit én gezond leven. Bereik je doelen en blijf gemotiveerd met de nieuwe Yamato Gym app. Houd je workouts en vooruitgang bij en laat ons je op weg helpen.

Met de Yamato Gym app kun je onder meer:

De lesroosters en de openingstijden van jouw club bekijken
Je dagelijkse fitnessactiviteiten bijhouden
Techniekvideo’s bekijken!
Je kunt deze app syncen met de Apple Gezondheid App. Wanneer je deze connectie activeert, worden je workouts in de Gezondheid app automatisch toegevoegd aan je activiteitenkalender.

Proeftraining