Keurmerk Vechtsport Autoriteit

Yamato Gym, een sportclub in Weesp, heeft als één van de eerste vechtsportscholen in Nederland het prestigieuze Keurmerk Vechtsportautoriteit ontvangen. Deze eervolle certificering getuigt van de toewijding van de sportclub om te voldoen aan alle eisen die zijn vastgesteld door de Nederlandse Vechtsportautoriteit, met name op het gebied van gezondheid, veiligheid en het naleven van gedragsregels.

Met trots kunnen we verkondigen dat al onze kickboks- en jujutsu-trainingen worden begeleid door een rijkserkende Leraar Martial Arts op Niveau 4, het hoogste niveau volgens de normering van het NOC*NSF. Deze prestigieuze erkenning is een waarborg voor de kwaliteit en professionaliteit van onze trainingen.

Dutch Kickboxing in Weesp

Yamato Gym is dé plek om te (leren) kickboksen. Bij ons maken we gebruik van de authentieke trainingsprogramma’s van het ‘Dutch Kickboxing’, waardoor onze sporters de beste technische ontwikkeling kunnen doormaken, dit op een verantwoorde wijze in een gemoedelijke sfeer.

Onze passie voor de vechtsport is diepgeworteld, en we zijn er trots op dat we de traditionele waarden van het Dutch Kickboxing kunnen doorgeven aan onze leden. Met onze ervaren trainers, die zelf experts zijn in het Dutch Kickboxing, creëren we een leeromgeving waarin plezier, techniek en respect hand in hand gaan.

Dutch Kickboxing is een onderdeel van de Nederlandse Kickboxing Bond (NKBB). Zij bewaken het ambacht van het Nederlandse kickboksen. Als jij op zoek bent naar een plek waar je de echte essentie van het Dutch Kickboxing kunt ervaren en waar je je technische vaardigheden op een verantwoorde en professionele manier kunt ontwikkelen, dan ben je bij Yamato Gym aan het juiste adres.

Valente Brothers Study Group Holland

Yamato Gym is het officiële onderkomen van de Valente Brothers Study Group Holland. Bij ons worden alle lessen gegeven onder supervisie van een ‘Valente Brothers Black Belt’.

Onze ‘zwarte bander’ is een uiterst bekwame en hooggekwalificeerde instructeur, rechtstreeks getraind en gecertificeerd door de Valente Brothers. Met een diepgaande kennis van Jujutsu en een passie voor lesgeven, zorgen onze instructeurs ervoor dat onze leden de beste training ontvangen die mogelijk is.

Bij Yamato Gym geloven we in het belang van plezier, veiligheid en de juiste technische uitvoering. Met onze ‘Valente Brothers Black Belt’ aan het roer kunnen onze leden met vertrouwen trainen, wetende dat ze worden begeleid door een ervaren en gerespecteerde expert in zelfverdediging.

Yamato Gym is ook het officiële onderkomen voor CrossFit Weesp. CrossFit Weesp is een officiële affiliatie van CrossFit, met ervaren en erkende CrossFit-trainers aan het roer. Als een gerenommeerd CrossFit-centrum voldoet CrossFit Weesp aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit in de fitnessindustrie.

Deze affiliatie met CrossFit onderstreept de ambitie van Yamato Gym om haar leden een hoogwaardige en effectieve trainingservaring te bieden. Met de beste CrossFit-trainers aan boord, kunnen leden erop vertrouwen dat ze begeleid worden door deskundige coaches die hun passie voor fitness delen.

Amsterdamse Stadspas en Jeugd Cultuur- en Sportfonds

Bij Yamato Gym geloven we in het belang van sport en beweging voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Daarom zijn we verheugd om te kunnen samenwerken met het Jeugd Cultuur- en Sportfonds, waardoor kinderen van ouders/verzorgers die onder een bepaalde inkomensgrens zitten, kunnen profiteren van onze hoogwaardige lessen.

We hechten waarde aan inclusiviteit en toegankelijkheid. Onze missie is om een positieve impact te hebben op de levens van onze leden en hun families. Door samen te werken met het Jeugd Cultuur- en Sportfonds en de Amsterdamse Stadspas te accepteren, willen we ervoor zorgen dat alle kinderen de kans krijgen om te profiteren van de waardevolle lessen en de unieke gemeenschapssfeer bij Yamato Gym.

Erkend Stagebedrijf

Bij Yamato Gym geloven we dat sport en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Daarom streven we ernaar om niet alleen de beste trainingen te bieden, maar ook te helpen bij het realiseren van droombanen en ambities.

Als erkend stagebedrijf voor het beroepsonderwijs, biedt Yamato Gym regelmatig stageplekken aan voor studenten van het Johan Cruijff College. We zijn er trots op om een inspirerende leeromgeving te creëren waar studenten hun passie voor sport en fitness kunnen combineren met waardevolle praktijkervaring.

Of het nu gaat om sportmanagement, coaching of andere relevante vakgebieden, bij Yamato Gym kunnen studenten waardevolle ervaring opdoen en werken aan hun persoonlijke en professionele groei. Wij geloven dat stageplekken een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van jonge professionals. Daarom zetten we ons in om studenten te ondersteunen en te inspireren om hun droombanen en ambities na te streven.

Yamato Gym Erkenning Keurmerk Vechtsport Autoriteit
Federatie Oosterse Gevechtskunsten Yamato Gym
Yamato Gym Kickboxing
Crossfitweesp - Yamato Gym
Erkenning Yamato Gym
Jeugd Cultuur- en Sportfonds Yamato Gym Weesp