Pads Training

Ontketen je kracht met onze exclusieve Small Group Padstraining bij Yamato Gym!

Bij Yamato Gym bieden we een unieke Small Group Padstraining aan, speciaal ontworpen voor maximaal vier sporters. In slechts 30 minuten krijg je een intensieve training onder begeleiding van onze ervaren padstrainer.

Tijdens de Padstraining ervaar je de sensatie van het werken met de pads, zoals professionele kickboksers dat doen. Onze padstrainer zal je begeleiden bij het verfijnen van je technieken, het verbeteren van je reactievermogen en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Wat maakt onze padstraining zo bijzonder?

  1. Exclusieve setting: Met maximaal vier sporters per sessie zorgen we voor een intieme en persoonlijke omgeving. Je krijgt individuele aandacht en instructie om het maximale uit je training te halen.
  2. Intensieve workout: In slechts 30 minuten krijg je een complete en intensieve training. De combinatie van cardiovasculaire oefeningen en krachtige stoot- en traptechnieken zorgt voor een effectieve full-body workout.
  3. Ervaren padstrainer: Onze padstrainers zijn intern opgeleid en hebben ruime ervaring in het werken met sporters van verschillende niveaus. De trainer zal je uitdagen, motiveren en helpen om je vaardigheden te verbeteren.
  4. Snelle resultaten: Door de hoge intensiteit van de training en de individuele begeleiding kun je snel vooruitgang boeken en je kracht, conditie en coördinatie verbeteren.
  5. Motiverende groepssfeer: Train samen met andere enthousiaste sporters die streven naar persoonlijke groei en succes. De groepssfeer zorgt voor motivatie, support en een gevoel van samenhorigheid.

De small group padstraining is toegangelijk voor leden met een onbeperkt lidmaatschap of met een rittenkaart voor de padstrainingen.

Ontdek de kracht van onze small group padstraining bij Yamato Gym. Meld je vandaag nog aan voor een proeftraining en ervaar zelf de voordelen van deze exclusieve training. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je verder te begeleiden.

Wil je liever één-op-één met een padstrainer aan de slag? Lees dan op de website van onze partner The Personal Trainer wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Meld je hier aan voor een proeftraining