Ons verhaal

Yamato Gym is voor ons een droom die werkelijkheid werd: een zeer professionele gym met de sfeer van een sportvereniging waar leden elke dag weer kunnen kiezen uit een breed aanbod van sporten.

Sporten is mooi, sporten is belangrijk en sporten levert heel veel voor jezelf en je omgeving op. Sporten is bovenal fantastisch om te doen en brengt veel plezier en ontspanning. Het doel van Yamato Gym is om iedereen in Weesp de kans te geven om volop te genieten van sporten zoals: BokszaktrainingKickboksen, Boksen, Jujutsu en CrossTraining.

Yamato Gym staat bekend om haar gemoedelijk atmosfeer en haar aansprekende manier van lesgeven. Op het lesrooster staan aparte groepslessen voor: voor de jeugd ,de little champs (3-5 jaar), kids (6-11 jaar), junioren (12-18 jaar), en voor volwassenen. Voor iedereen is er een geschikte sportactiviteit.

Het zijn de super enthousiaste instructeurs die tijdens de lessen de sporters inspireren, uitdagen en motiveren om zich helemaal uit te leven. De instructeurs helpen de leden bij hun ontwikkeling door steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen en technieken.

Leden van Yamato Gym kunnen bovendien tijdens de reguliere openingstijden zelf trainen in onze fitnessruimte. Bovendien kunnen sporters gebruik maken van een personal trainer. Yamato Gym werkt samen met de beste personal trainers op het gebied van kracht- & conditietraining, (kick-)boksen en Jujutsu.

Yamato Gym is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip. Dagelijks wordt er bij Yamato Gym in een gezellige en gemoedelijke sfeer volop gesport. De kans is groot dat je bij Yamato Gym leuke mensen ontmoet en nieuwe vrienden zal maken.

Loop gerust eens bij ons naar binnen voor een nadere kennismaking. Natuurlijk kan jij ons ook bellen tijdens de openingstijden of ons een mail sturen. Wij staan je graag te woord.

Yamato Gym is de familie sportschool van Weesp. De jongste leden van Yamato Gym zijn 3 jaar oud, zij beginnen met het Tuimel Judo, terwijl de oudste leden 65+ zijn en bijvoorbeeld aan de Conditie- & Bokszaktraining meedoen.

Yamato Gym is aangesloten bij de Sectie Ringcontactsporten van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (lid bond van het NOC*NSF).

Yamato Gym werd opgericht in 2001 en sinds die tijd geleid door Eric van Looijen. Eric is rijkserkend Leraar Martial Arts in de disciplines Kickboksen, Braziliaans Jiu-Jitsu en het Mixed Martial Arts. Eric wordt bijgestaan door een team TOP-trainers. Dit team bestaat onder meer uit de gediplomeerde trainers Erik Seuren, Sam Soede, Claire Dijkman, Ricardo Naalden en Thijs Dijkman.

Loop gerust eens bij ons naar binnen voor een nadere kennismaking!

Eric van Looijen is rijks-erkend Leraar Martial Arts (KSS4) in de disciplines Kickboksen, Braziliaans Jiu-Jitsu en het Mixed Martial Arts.