Over ons

Yamato Gym is dé sportclub van Weesp waar mannen, vrouwen en kinderen dagelijks met heel veel plezier samen sporten.

Yamato Gym staat bekend om haar gemoedelijk atmosfeer en haar aansprekende manier van lesgeven. Yamato Gym wil een sportclub zijn die sfeervol, dynamisch, vriendelijk, bruisend en hartelijk is. De verbondenheid met ‘gevoel’ (affectie, sfeer, welbevinden) vinden wij erg belangrijk.

Ons Team

Het zijn onze super enthousiaste instructeurs die de sporters inspireren, uitdagen en motiveren om zich helemaal uit te leven. Van beginners tot gevorderden: iedereen krijgt intensieve aandacht en begeleiding.

Alle instructeurs van Yamato Gym hebben zich geconformeerd aan de-algemene-beroepscode-van-sportcoach.nl. Daarnaast zijn alle instructeurs in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en hebben zij een geldig EHB(S)O diploma. Onze instructeurs voor het (kick-)boksen, jujutsu, en MMA zijn Rijks erkend en NOC*NSF gediplomeerd.

Jij bent altijd welkom bij onze sportclub

Sporten is mooi, sporten is belangrijk en sporten levert heel veel voor jezelf en je omgeving op. Sporten is bovenal fantastisch om te doen en brengt jou veel plezier en ontspanning.

De focus van Yamato Gym ligt op een heel leven lang met plezier sporten. Claim jouw gratis proeftraining en sport met ons mee!

Proeftraining
Yamato Gym
Yamato Gym over ons
Over ons Yamatogym
Yamato Gym - Over ons