Crosstraining 

Crosstraining is het combineren van verschillende trainingsvormen. Het is geen martial arts maar absoluut wel een training voor warriors: De Yamato Gym CrossTraining is een manier van trainen die disciplines als gewichtstraining, krachttraining, conditietraining en (kick-)boksen samenbrengt in één training. Je traint in een groep maar alle oefeningen voer je zonder partner uit. Je wordt intensief begeleidt door de trainer, die je motiveert om je grenzen te verleggen. 

Maximaal variëren
Gedurende deze CrossTraining worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossTraining is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensief gedeelte. Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van allerlei trainingstools zoals: dumbells, barbells, zandzakken, kettlebells, touwen, pull up bars, bokszakken, bokspoppen etc. etc. etc.

De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Jij doet alleen de oefeningen die jij verantwoord kan uitvoeren, veiligheid blijft altijd voorop staan.

Fitness, welness & hapiness
Het doel van CrossTraining is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit te worden. De training is voor iedere gezonde man en vrouw goed te volgen, maar natuurlijk ga je behoorlijk zweten, gaat je hartslag omhoog en krijg je er spierpijn van… Je beloning is een heerlijk gevoel na afloop en een fit en gezond lichaam!

Meld je aan voor een gratis proefles!