Clubavond 2 maart

By 26 februari 2024Berichten
Clubavond

Vier samen 23 jaar Yamato Gym tijdens de clubavond van zaterdag 2 Maart!

Op zaterdag 2 maart vanaf 20:00 uur, vieren we niet alleen een geweldige clubavond, maar ook een mijlpaal in onze clubgeschiedenis: 23 jaar sportclub Yamato Gym in Weesp!
Leden, oud-leden, trainers, vrijwilligers, sponsoren en vrienden van de club: jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Deze zaterdag avond belooft een feestelijke gelegenheid te worden waarbij we niet alleen onze passie voor sport vieren, maar ook de gemoedelijke en gezellige sfeer die wij samen hebben opgebouwd.

Het wordt sowieso een hele gezellige avond en hierna geven wij nog een paar redenen waarom je deze clubavond niet wilt missen:

1. Viering van 23 Jaar Yamato Gym: Het is een moment om stil te staan bij onze reis en alles wat we samen hebben bereikt gedurende de afgelopen 23 jaar. We zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt en op de vriendschappen die we hebben gesmeed met elkaar. Vaak mooie vriendschappen voor het leven.
2. Een avond om elkaar te ontmoeten buiten het sporten om: Terwijl we ons focussen op sport en beweging, is de clubavond ook een moment om elkaar buiten de sport om te spreken. Neem gerust iemand met je mee en geniet van de gezelligheid, muziek, eten en drinken.
3. Muziek verzorgd door een DJ: De avond wordt opgeluisterd door de beats van een getalenteerde professionele DJ. Hij komt met zijn hele productie van muziek, licht en geluid naar de club.
4. Gezelligheid en positieve energie: Bereid je voor op een avond vol lachen, plezier en positieve energie. De aanwezigheid van jullie zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer die je niet wilt missen.
5. Drankjes, hapjes en meer: Bij aankomst ontvang je muntjes voor vier drankjes en hapjes, allemaal gratis. En als je dorst hebt naar meer, kun je extra drankjes bestellen tegen kostprijs en genieten van de avond tot een uur of twaalf.

Maar dat is nog niet alles!

Voorafgaand aan de clubavond zijn er de Yamato Gym Games (vanaf 17:00 uur). Tijdens deze games zetten 36 sporters zich inzetten voor het goede doel. Zij gaan in een boksring met elkaar het spel kickboksen spelen. Wij zamelen geld in voor het KWF. Jouw bijdrage aan dit belangrijke doel is van onschatbare waarde in de strijd tegen kanker. Ga naar onze actiepagina en doneer een (klein) bedrag om ons te steunen. https://acties.kwf.nl/fundraisers/yamatogymweesp

Dus waar wacht je nog op?

Meld je direct aan via de Yamato Gym App. Wil je een vriend meenemen: mail ons dan via info@yamatogym.nl

Het is inmiddels bekend: als we iets organiseren, organiseren wij het zo goed als mogelijk.

Markeer zaterdag 2 maart met stip in je agenda, trek je mooiste outfit aan en kom langs bij de Yamato Gym Clubavond voor een avond vol plezier, verbinding en positieve energie!

Sport, leef gezond, heb respect en maak plezier!

Yamato Gym

About Yamato Gym