Sport instuif bij Yamatogym Weesp

By 26 mei 2024Berichten
Jeugd Kickboksen

SPORT INSTUIF BIJ YAMATO GYM IN WEESP!

Onze meesters en juffen staan in juni te trappelen om jonge enthousiastelingen tussen 6 en 18 jaar oud te verwelkomen voor een maand vol adrenaline en avontuur. Dus ouders, maak je klaar om je kinderen mee te nemen op een sportieve ontdekkingsreis die ze nooit zullen vergeten!

Jujutsu Sensatie voor Kleintjes (6-10 jaar)

Op dinsdagavonden wordt onze dojo het toneel van jujutsu plezier voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud! Vanaf 17:15 uur duiken ze in de geheimen van deze oude Japanse kunst, waar respect, discipline en zelfverdediging samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Sport instuif bij Yamatogym

Kickboks Fun voor Jongeren (10-12 jaar)

Maandag- en woensdagavonden zijn gereserveerd voor onze jonge kickboksers, klaar hun grenzen te verleggen! Vanaf 17:15 uur kunnen kinderen van 10 tot 12 jaar hun stoten, trappen en blocks perfectioneren onder begeleiding van ervaren trainers, terwijl ze zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen opbouwen.

Jeugd Kickboksen

Crossfit Uitdaging voor Junioren (13 jaar en ouder)

Voor de oudere junioren van 13 jaar en ouder, is het tijd om de uitdaging aan te gaan met crossfit op dinsdag- en donderdagavonden! Om 17:15 uur beginnen we aan een intense workout die kracht, uithoudingsvermogen en teamwork bevordert.

Crossfitt Jeugd

Hoe Doe Je Mee?

Het is eenvoudig: meld je kind(eren) aan voor onze Sport Instuif door een e-mail te sturen naar info@yamatogym. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Geen gedoe, geen kosten, alleen maar pure sportieve fun!

Dus waar wacht je nog op? Laat je kinderen de sportieve sensatie van Yamato Gym ervaren en maak van deze zomer een onvergetelijk avontuur!

Met sportieve groeten,

Yamato Gym Crew

Voor meer informatie of om aan te melden, stuur een e-mail naar: info@yamatogym.nl

Pampuslaan 153, 1382JN, Weesp

Sport, leef gezond, maak plezier en heb respect!

Yamato Gym

About Yamato Gym