Martial Arts

Heeft Martial Arts jouw interesse en wil jij deze sport(en) serieus en professioneel beoefenen? Dan ben jij bij Yamato Gym aan het juiste adres!

Yamato Gym is de enige erkende sportclub van Weesp voor boksen, kickboksen, jujutsu en mixed martial arts.

Yamato Gym biedt de volgende trainingen aan:

  • Kickboksen

In de les kickboksen leer jij stoot- en traptechnieken, om aan te vallen en te verdedigen, met de juiste coördinatie, balans, kracht en timing. Je verbetert iedere les je uithoudingsvermogen en souplesse. Naast fysieke sterker word je ook mentaal sterker, denk hierbij aan de ontwikkeling van mentale vaardigheden als: moed, zelfvertrouwen, zelfbeheersing en intelligentie. Ben je beginner? Dan is het aan te raden om eerst enige ervaring op te doen met de Bokszaktrainingen. Het meedoen aan deze lessen zorgt ervoor dat je een goed fundament hebt qua conditie en technieken.

Meer info over kickboksen

  • Boksen

Boksen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het is een sport waarbij de coördinatie en conditie centraal staan. Je leert om de juiste bokshouding aan te nemen en op correcte wijze stoten te plaatsen. Kracht is evenveel nodig als pure snelheid om een goede stoot te kunnen plaatsen. Daarom doe je ook de ‘ouderwetse’ krachtsoefeningen zoals de sit-ups en de push-ups. Zo word je bij ons super fit! (Wij sparren niet tijdens het boksen).

Meer info over boksen

  • Jujutsu

Jujutsu kan vertaald worden als “zachte kunst” of nog correcter als “soepele techniek” en is een Japanse zelfverdedigingskunst waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren  of uitschakelen. Jujutsu is voor mannen, vrouwen en kinderen. Door reguliere beoefening van jujutsu krijg je meer spierkracht, uithoudingsvermogen en verhoogt de flexibiliteit en algemeen welzijn.

Meer informatie over ons jujutsu programma

Wil je weten of Martial Arts wat voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proeftraining.

De kracht van Yamato Gym

Wij verzorgen martial arts trainingen voor mannen, vrouwen en kinderen van alle niveaus. Van beginners tot gevorderden, allemaal trainen ze samen in dezelfde zaal, allemaal op hun eigen niveau en met hun eigen ambities.

Wij zijn in het bezit van het keurmerk van de Vechtsport Autoriteit en aangesloten bij en erkend door de boks- en kickboksbond. Daarnaast is Yamato Gym het onderkomen van de Valente Brothers Study Group Holland.

Onze ervaren instructeurs zijn bekwaam en bevoegd om les te geven in (één van) de bij ons te volgen martial arts disciplines. Hiermee voldoen wij aan de eisen die door de overheid gesteld zijn ten aanzien van gezondheid, veiligheid, gedragsregels en kwaliteit.

Proeftraining
Jujutsu
Jujutsu
JuJutsu Yamato Gym Women's Selfdefense
YamatoGym
YamatoGym
YamatoGym
Yamato Gym Erkenning Keurmerk Vechtsport Autoriteit
Valente Brothers
FOG