Kracht & conditie trainingen

Wil je meer spiermassa, spierkracht én meer conditie? Dat is best complex!

De ideale volgorde van krachttraining en cardio hangt af van jouw trainingsdoel en een aantal andere belangrijke factoren. Bij Yamato Gym gaan we samen aan de slag om die doelen te realiseren.

Door middel van stoere en uitdagende dagelijkse workouts (WOD= Workout of the Day) worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit binnen een bepaalde tijd uitgevoerd.

Startend met een goede warming-up gevolgd door een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en daarna de echte uitdaging: een intensief gedeelte, ga jij stappen zetten in fitter, gezonder en sterker worden.

Je doet alleen de oefeningen die jij verantwoord kan uitvoeren. De fysieke veiligheid staat ten alle tijden voorop en als jij een oefening nog niet (goed) beheerst, dan is er altijd een zogenaamde ‘scaling option’ (alternatieve optie van de oefening) die je wel kunt uitvoeren. Onze trainers zullen je hierbij begeleiden.

Kracht en Conditie “Specials”

Naast de Workout of the Day staan er nog een aantal Kracht & Conditie Specials op het rooster:

  • Outdoor bootcamp training, uitdagende workouts in de buitenlucht
  • Buik/billen/benen training, workouts gericht op de buik, billen en benen
  • Workouts voor de junioren. Aangepaste workouts voor jongeren die nog in de groei zijn

De kracht van Yamato Gym

Tijdens de Workout of the Day wordt je intensief begeleidt door een van onze TOP-trainers. Onze trainers hebben o.a. opleidingen gevolgd bij gerenommeerde instituten als CrossFit, Dutch Strength, The Overload en Defensie. Kortom het beste van alle invalshoeken wordt samengebracht bij Yamato Gym.

Om de kwaliteit van de workouts en de veiligheid van de sporter te waarborgen, werken wij met relatief kleine groepen. Zo krijg jij maximale aandacht en begeleiding tijdens de workout.

Proeftraining