Jeugd

BUILDING ROCK SOLID KIDS

Het jeugdprogramma bij Yamato Gym is een educatief zelfverdedigingssysteem met sportieve aspecten. Yamato Gym focust op de fysieke, mentale en emotionele ontwikkeling van de kinderen.

Yamato Gym gelooft er sterk in dat activiteiten zoals zwemmen en jujutsu en kickboksen een goede aanvulling op de opvoeding en scholing van kinderen zijn.

De lessen little champsjujutsu en kickboksen of kickboxing fun helpen de kinderen bij het vergroten van hun zelfredzaamheid. De kinderen ontwikkelen zelfvertrouwen, discipline, moed, verantwoordelijkheid, karakter, leiderschap en andere belangrijke waarden en normen die zo kenmerkend zijn voor het jujutsu en kickboksen van Yamato Gym. Het zijn bovenal lessen waar zij hun hele leven profijt van zullen hebben.

“(..) Nothing under the sun is greater than education. By educating one person and sending him into the society of his generation, we make a contribution extending a hundred generations to come.” – Kano Jigoro

Graduatie

Yamato Gym stelt deelnemers van de lessen jujutsu en kickboksen instaat om mee te doen aan graduatie-examens. De graduatie-examens zijn meetmomenten over de opgedane vaardigheid, kennis en ervaring binnen de disciplines als jujutsu en kickboksen.

De graduatie-examens voor de jeugdleden worden op een speelse en motiverende wijze afgenomen. De bedoeling van de graduatie voor jeugdleden is om hen te stimuleren zich verder door te ontwikkelen en voor hun getoonde inzet maximale waardering te geven.

Bij Jujutsu verdienen de kinderen een extra streep op hun band of zelfs een nieuwe band. Bij het kickboksen verdienden de kinderen een nieuwe kleur van hun Yamato Gym t-shirt.

Instructeurs

Iedere Yamato Gym instructeur is getraind in onze unieke Yamato Gym leermethodes. De bekende gemoedelijke Yamato Gym sfeer biedt ieder kind een uitstekend leerklimaat.

Alle jeugdtrainers van Yamato Gym hebben een Verklaring Omtrent Gedrag. De instructeurs dienen als krachtige rolmodellen van positief en gezond gedrag, zowel op als naast de mat.

Meld je aan voor een gratis proefles!