Klik hier voor een proeftraining!

PROEFTRAINING
De eerste stap is de beslissing om te gaan trainen, nu hoef je het alleen nog maar te doen… Makkelijker gezegd dan gedaan, niet dan? Hieronder lees je daarom een paar bruikbare tips.

Bouw de intensiviteit langzaam op
Een van de redenen waarom mensen vrij snel stoppen met sporten, is dat ze in het begin te veel willen doen en kunnen. Begin met een rustige trainingsintensiviteit en voer dit geleidelijk aan op. Het mooie van sporten bij Yamato Gym is, dat iedereen met elk niveau aan een training kan meedoen. Je kan de oefeningen zo zwaar maken als jezelf wilt. In het begin zal je zelf wat tegengas moeten geven. Geef je zelf de tijd om technieken te leren en om je conditie te verbeteren. Doe je dit niet dan raak je eerder gefrustreerd dan gemotiveerd.

Maak er een gewoonte van
Het kost tijd als je iets wil bereiken. Je weet dat je jezelf die tijd moet gunnen. Belangrijk is wel om regelmatig te trainen. Probeer dit al in het begin aan te houden. Na een tijdje trainen heb je dan alleen maar meer profijt. Als je twee keer per week kan trainen dan ben je goed bezig. Twee keer een uurtje per week trainen, dat moet je dan wel in je agenda vrijhouden.

Wees geduldig
Een van de mooiste dingen van het beginner zijn is dat bijna alles wat je doet resultaat oplevert. De volgende fase is volhouden, verfijnen en doorzetten. Hiervoor moet je weer niet te snel in één keer willen. Heb geduld, blijf gemotiveerd trainen en het resultaat komt er…zeker weten!

Maak plezier
De belangrijkste tip: maak plezier. Plezier in het leven, maar ook in de trainingen…eigenlijk in alles wat je doet. Stel jouw persoonlijke doelen vast, streef naar je doelen toe, dwing jezelf tot het bereiken van die doelen…maar zorg er wel voor dat je plezier blijft hebben.

Yamato Gym Weesp
Meer informatie? Mail ons!

Wat neem je mee naar jouw eerste proeftraining?
Je draagt tijdens vrijwel alle trainingen een t-shirt en een korte sportbroek. Voor deelname aan CrossTraining heb je ook stevige sportschoenen nodig.

Jouw proeftraining is altijd geheel vrijblijvend en gratis. Je betaalt wel een klein bedrag voor het huren van de persoonlijke uitrusting, althans indien je deze niet zelf al hebt en deze uitrusting noodzakelijk is voor de door jouw gekozen discipline:

  • €5,00 voor het gebruik van bokshandschoenen en binnenhandschoenen.

Deze materialen heb je nodig bij de trainingen: cardio boxing, bokszaktraining, kickboksen, jeugd kickboksen en kids kickboxing fun.

  • €5,00 voor het gebruik van een Valente Brothers kimono.

Een kimono heb je alleen nodig bij de training jujutsu.

Bereid je verder voor!
Yamato Gym is een unieke sportclub waarbij de basis de zo kenmerkende gezellige en gemoedelijke sfeer is. Wij hechten veel waarde aan de budo etiquette als behulpzaamheid, hygiëne, eerlijkheid en respect.

Yamato Gym heeft daarom huisregels opgesteld, deze regels dragen bij aan een veilig en verantwoord sportklimaat. Wij stellen het zeer op prijs als je voorafgaand aan jouw proeftraining onze huisregels leest.

De meeste groepstrainingen vinden plaats op een tatami (judomat). De lessen op de tatami volg je dan ook op je blote voeten. Om van de kleedkamer naar de tatami te lopen heb je slippers nodig, het is namelijk niet toegestaan op blote voeten buiten de tatami te lopen.

Heb je nog vragen?
Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet maar schrijf, mail of bel ons. Natuurlijk kan je ook altijd spontaan en zonder afspraak bij onze club langs komen, wij zullen je graag te woord staan.

Enthousiast geworden?
Ben jij enthousiast geworden? Kom jouw gratis proeftraining bij Yamato Gym volgen.

Wil jij meer gratis lessen volgen?
Is de proeftraining je goed bevallen en wil je nog meer lessen bij Yamato Gym gratis en vrijblijvend uitproberen. Vraag dan jouw gratis weekkaart aan via administratie@yamatogym.nl

Proefles Yamato Gym
informatie-over-proefles