Fit en gezond afvallen

Wil jij je weer fit en vitaal voelen, laagdrempelig en effectief op maat sporten 1-op-1 onder professionele begeleiding of gewoon in groepsverband? Dan ben je bij Yamato Gym aan het juiste adres.

Regelmatig bewegen verkleint het risico op tal van ziekten zoals hart- en vaatziekten, botontkalking en depressie. Door te sporten of te bewegen verbrand je meer calorieën en in combinatie met gezonde voeding haal jij jouw doel om fit en gezond af te vallen.

De trainingen worden door professionele trainers samengesteld om het beste resultaat te halen. Deze trainingen zijn op ieder niveau aan te passen. Dus heb je nog nooit gesport? Dan kan gewoon meedoen met deze laagdrempelige trainingen.

Samen met jou gaan we je doel(en) bespreken en een op maat trainingsschema opstellen.

Er zijn diverse trainingen waar je aan mee kunt doen:

Een krachtige cardio-workout waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. 

Een circuittraining waarbij de buik, billen en benen stevig aangepakt worden.

  • WOD

De workout van de dag met een grote en positieve impact op het hele lichaam.

Op zaterdagmorgen lekker sporten in de buitenlucht.

www.thepersonaltrainer.nl

De kracht van Yamato Gym

Yamato Gym biedt een vriendelijke omgeving, waar zowel beginners als gevorderde sporters comfortabel kunnen sporten. Onder begeleiding van onze trainers haal jij met gemak de door jou gestelde doelen. En worden de lessen iedere week gevarieerd zodat het sporten vooral leuk blijft.

Om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen, werken wij met relatief kleine groepen. Zo krijg jij maximale aandacht en begeleiding.

Proeftraining