Conditie & Bokszaktraining

De Yamato Gym Conditie- & Bokszaktraining™ is ontworpen om de perfecte full body workout te zijn, en daarmee dé manier om het lichaam van de strakke, fitte sporter te ontwikkelen. De training is geschikt voor iedereen! Mannen en vrouwen nemen al jarenlang met heel veel plezier deel aan de lessen bokszaktraining bij Yamato Gym. Het geeft je alleen al het beste van het kickboksen!

De Yamato Gym Conditie- & Bokszaktraining™ is de krachtige cardio-workout waarbij je jezelf helemaal kunt uitleven. Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op de pittige conditietrainingen voor kickboksers en put uit een breed scala aan stoot- en traptechnieken.

Je leert de technieken iedere les steeds beter uit te voeren. Jij wordt uitgedaagd om nieuwe technieken te leren, je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen in elke spiergroep. Tegelijkertijd verkrijg je een veel grotere flexibiliteit in je bewegingen.

Jij maakt de stoten en trappen op de lange Adidas bokszakken. Soms werk je ook op de trapkussens maar op geen enkel moment is er onderling fysiek contact. Tijdens de training worden er ook conditionele en spierversterkende oefeningen gedaan zoals: situps, pushups, squats etc. etc. etc.

Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een bokszaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. Bovenal is de bokszaktraining de beste stress releaser.

Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Kijk hier naar een manier om je handen te zwachtelen.

Conditie en- bokszaktraining Yamato Gym Groepsles
Conditie en- bokszaktrainingen volwassenen Yamato Gym
Conditie en- bokszaktrainingen Yamato Gym groepsless