We mogen weer

By 17 mei 2021Berichten
De sport heeft met blijdschap gereageerd op het nieuws dat de sport verder open gaat. Het kabinet maakte bekend dat per 5 juni ´de derde stap´ wordt gezet in de versoepeling van de coronamaatregelen. Voor de sport betekent dit dat de afstandsregels worden versoepeld, en groepslessen voor alle leeftijden zijn toegestaan. 

Per zaterdag 5 juni mogen volwassenen binnen en buiten weer sporten in groepen. Binnen geldt: maximaal vijftig personen per ruimte. Ook hoeft men de 1,5 meter afstand niet langer aan te houden tijdens de trainingen. Jongeren waren eerder al van deze beperkingen vrijgesteld. Natuurlijk blijven wel alle huisregels en spelregels voor sporten bij Yamato Gym gelden. Want met heel veel plezier sporten, maar vooral ook veilig en verantwoord sporten, is onze topprioriteit.

Kleedkamers en douches mogen weer open. Binnen moet iedereen buiten de training of wedstrijden zelf een mondkapje blijven dragen. Voor en na het sporten gelden wel weer de basisregels, waaronder anderhalve meter afstand houden en drukte vermijden.

Yamato Gym biedt dus vanaf 5 juni 2021 zowel indoor als outdoor groepslessen aan. Zo kunnen ‘indoor’ ook weer de groepslessen Bokszaktraining, Kickboksen en JuJutsu gegeven worden. Daarnaast kan je ook weer met jouw persoonlijke trainer aan de slag met de geliefde Pads Trainingen!

Wij zien jullie graag snel binnen of buiten bij Yamato Gym!

met vriendelijke groeten,

Eric van Looijen
Peter

About Peter