Fitmanager houdt op te bestaan

By 17 juli 2020Berichten

Daarom is het zaak om nu al jouw VIRTUAGYM account te activeren. Je hebt hierover een mail van ons ontvangen. De afzender is de naam van onze ‘Stichting Yamato Gym’. Check voor de zekerheid ook jouw spambox. Heb je geen mail gehad, laat het ons dan asap weten.

Het is zaak om vandaag al jouw VIRTUAGYM account te activeren. Zo kan je het nieuwe systeem verkennen. Mocht je vragen hebben dan kan je ons mailen via administratie@yamatogym.nl

Fitmanager blijft nog actief tot en met 31 juli 2020. Vanaf 1 augustus 2020 gebruiken we alleen nog maar het systeem van VIRTUAGYM. 

Tot snel bij Yamato Gym!

Yamato Gym

About Yamato Gym

WE MOGEN WEER!

Goed nieuws, onze club mag vanaf woensdag 19 mei 2021 ook weer sporters binnen sportactiviteiten aanbieden!

Wij kijken er naar uit om steeds meer ons oude lesrooster aan jullie aan te bieden, komende woensdag zetten wij daar onze eerste stappen toe.

Protocol Veilig & Verantwoord Sporten NOC*NSF 

Yamato Gym staat voor veilig en verantwoord sporten. Wij houden ons strikt aan de regels en richtlijnen van de Rijksoverheid en het protocol van het NOC*NSF. Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de veiligheids- en hygiëne richtlijnen. We hebben natuurlijk ook de hulp van onze leden nodig. Alleen samen maken wij het mogelijk!

Lees hier verder